Anläggningen

Söderhamn Padelcenter är en luftig och toppmodern anläggning med takhängd belysning och bra akustik och imponerande takhöjd. Vi har haft som utgångspunkt att skapa en så positiv miljö som möjligt där vi sätter padelspelaren i centrum.

Färgen på väggarna framhäver bollens kontur och underlättar att lokalisera densamma. Vi har valt att klä alla väggar med akustiktyg för att höja spelupplevelsen till en trivsam nivå. Akustiktyget och vårt val av innertak minimerar distraktioner och ger en tyst miljö. När ni spelar hos oss orkar ni vara koncentrerade och fokuserade under hela den bokade speltiden.

Till detta har vi hängt upp nät mellan banorna för att förhindra eventuella störningsmoment som innebär att bollar kommer instudsande från andra banor.
Här finns fem st Adidas padelbanor. Underlaget vi spelar på är 'Mondo STX Supercourt' från Mondo som är den officiella leverantören till World Padel Tour och andra internationella tävlingar. Underlaget är en garant till ett förtroligt grepp som även möjliggör att fotens rotation främjas, oavsett spelstil.

Hallen har fräscha omklädningsrum, ett för dam och ett för herr, med gemensam bastu. Gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till anläggningen.

Padelcenter erbjuder alla typer av padel såsom barn, ungdom och vuxenträning, seriespel i olika divisioner, spontanspel, abonnemang, företags- och privatevenemang och vi är öppna för fler lösningar om man önskar.
Söderhamn Padelcenter ligger på Hällåsens sportområde, cirka 2 km mil utanför Söderhamns centrum. Anläggningen öppnade i november 2021 och har fem padelbanor, fyra stycken dubbelbanor och en singelbana.

På anläggningen finns gym som får användas för medlemmar, padelshop samt varuautomat med dryck, bollar, grepplindor och snacks. Hyrrackets finns att hyra i entré. Hallen har fräscha omklädningsrum, ett för dam och ett för herr, med gemensam bastu.

För de som vill umgås innan eller efter sitt padelpass finns loungeutrymme, konferensrum samt golfsimulator på övre våningen. Under Boka kan du läsa om hur du bokar en tid hos oss.
Producerad av
crossmenu