Vill du utveckla ditt padelspel?

För att utveckla padeln i Söderhamn har vi valt att utbilda våra tränare av de bästa. De är certifierade av AFP Academy som är en akademi i samarbete med Adidas padel. De kommer kontinuerligt att fortsätta sin utbildning för att hela tiden kunna utmana er att nå nästa nivå. Vi erbjuder grupp- eller enskilda träningstider.

Nivåer för våra kurser

Nybörjare

Vad är beskrivningen av en nybörjare?
Kursen är för dig som är helt ny och aldrig hållit i ett racket tidigare, är nybörjare och vill lära dig grunderna i padel (teknik och regler) eller för dig som redan känner till grunderna men är obekväm med grundslagen och volleyn och har inte lärt dig väggstudsarna ännu.

Vilken typ av träning ska en nybörjare ha?
I nybörjarkursen ingår: Forehand- och backhandteknik i grundslagen och volleyn, den enklaste typen av smash (platt smash), regler, glasväggen där bak och hur matchspel går till.

Medelnivå

Vad är beskrivningen av en spelare på medelnivå?
Kursen är för dig som spelat padel ett tag och känner till grunderna väl men känner dig inte konsekvent i ditt spel, du får över bollen de flesta gånger och spelar padel med både volley och smash, du behärskar bakglaset i padel men känner att du behöver utveckla slagen tekniskt och ditt spel taktiskt.

Vilken typ av träning behöver en spelare på medelnivå?
I medelnivåkursen ingår: Korrigering av teknik, bandeja, glasväggar, matchspel och taktik.

Erfaren

Vad är beskrivningen av en spelare på avancerad nivå?
Du kan både det defensiva och det offensiva spelet och har inga problem att vända spelet från defensiven till offensiven. Du spelar med stabila volleys och kan slå vinnare. Du behärskar också de tekniska och taktiska delarna i padel även om de behöver utvecklas så kan du anpassa spelet efter motståndet.

Vilken typ av träning behöver en spelare på avancerad nivå?
I kursen för erfaren ingår: Bandeja, vibora, smash, taktik, övning på det defensiva och det offensiva spelet, matchspel och matchanalys.
Lektioner och kurser läggs löpande ut på Court22.
Intresseanmälan: lektion@soderhamnpadelcenter.se eller direkt till någon av våra tränare

Våra tränare

Nils Axling
Elliot Lantz
Miran Permarv
Jesper Severin
Pontus Klang Lidholt
Lektioner och kurser läggs löpande ut på Court22.
Intresseanmälan: lektion@soderhamnpadelcenter.se eller direkt till någon av våra tränare
Producerad av
crossmenu